Top Cazinouri Online » Distrează-te sâmbătă cu 25 rotiri gratuite la Jurassic Party

Distrează-te sâmbătă cu 25 rotiri gratuite la Jurassic Party

Optează pentru oferta Vlad Cazino de sâmbătă și primești 25 de rotiri gratuite la slotul „Jurassic Party”, un joc care promite să aducă „câștiguri formiVLABILE”, cum ar spune vampirul ce reprezintă imaginea acestui cazinou online.

Ofertă Vlad Cazino 25 de rotiri gratuite la depunere

Probabil că te întrebi ce condiții sunt de îndeplinit pentru a primi cele 25 de rotiri gratuite. Ei bine, nu trebuie să faci mare lucru. De când începe ziua de sâmbătă (adică de la 00:01) și până la final (23:59), ai timp să te loghezi în cont și să accepți oferta, din secțiunea „Promoții”.

După ce ai dat click pe butonul „Spre bonus”, mai trebuie doar să efectuezi un depozit de minim 100 de lei. Nu este necesar să folosești niciun cod bonus. Rundele gratuite vor fi creditate pe loc în cont. Deschizi jocul și ajungi direct în mijlocul petrecerii dinozaurilor, care se ține pe o plajă.

Slotul „Jurassic Party” este construit pe mecanism Megaways, având multe caracteristici interesante. O funcție de top este reprezentată de Wild-ul care rămâne lipit pe ecran până când participă la formarea unei rotiri câștigătoare. Aleatoriu, o minge de volei lovește grila și adaugă un multiplicator simbolurilor „sălbatice”.

T&C

Am lăsat spre final o altă surpriză plăcută: fiecare rotire gratuită are valoarea 1.20 lei. Mai rar așa ofertă! Câștigurile obținute sunt în bani bonus, deci trebuie rulate pentru a le putea retrage. Cerința de rulaj este de 25x în secțiunea cazino și/sau de 40x în secțiunea Live Casino.

De exemplu, dacă obții 20 de lei în timpul distracției, trebuie să joci 20 x 25 = 500 de lei la sloturi pentru a transforma câștigurile în cash, sau 20 x 40 = 800 de lei la mesele cu dealer live.

Ai termen 30 de zile ca să realizezi rulajul. Așadar, este timp destul. Dacă ești pasionat de sloturi, cu siguranță că vei îndeplini cerința în câteva zile. Ține cont că nu poți face nicio cerere de retragere cât timp ai un bonus în desfășurare fără să pierzi bonusul și eventualele câștiguri obținute din rulaj până în acel moment.

Poți profita de această ofertă în fiecare zi de sâmbătă. Dacă suspectează în mod rezonabil că un jucător a abuzat de promoție, Vlad Cazino își rezervă dreptul de a descalifica respectivul jucător.

În cazul în care nu ai cont la acest cazino online, înregistrează-te și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1500 RON + 400 rotiri gratuite la slotul 20 Hot Blast.

Related Posts