Top Cazinouri Online » Câștigă 50 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj vinerea

Câștigă 50 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj vinerea

Câștigă în fiecare vineri 50 de învârtiri gratuite fără condiții de rulaj pentru slotul „Guns N’ Roses”, în cadrul promoției „Rotirile au talent”, din cazinoul Betano.

Ofertă Betano casino 50 de rotiri gratuite cash

Rotirile gratuite pot avea talente ascunse, pe care ai ocazia să le descoperi în fiecare zi de vineri, în prefața weekendului. „Rotirile au talent” este o promoție cu adevărat deosebită, pentru că fiecare rundă primită cadou din partea cazinoului Betano are valoarea de 1 leu.

Mecanismul prin care poți beneficia de această ofertă promoțională este cât se poate de simplu. După ce te loghezi în cont, accesezi secțiunea „Oferte”, apoi dai click pe bannerul „Rotirile au talent”.

Intri într-o pagină în care ți se spune ce trebuie să faci ca să primești 50 de rotiri gratuite la păcăneaua online „Guns N’ Roses”, un slot cu Wild expandabil, joc bonus, dar și cu funcții speciale care se declanșează aleatoriu și care îți măresc șansele de a obține câștiguri bune.

Concret, după ce apeși pe butonul „Participă”, trebuie să faci un rulaj de 100 de lei la oricare dintre următoarele sloturi cu tematică rock: Guns N’ Roses (Netent), Jimi Hendrix (Netent), Motorhead (Netent), Ozzy Osbourne (Netent), Alice Cooper and the Tome of Madness (Play’n GO), KISS – Reels of Rock (Play’n GO), Twisted Sisters (Play’n GO), Holy Driver (Big Time Gaming), ZZtop Roadside Riches (Play’n GO), Hammerfall (Play’n GO), Lordi: Reel Monsters (Play’n GO), Helloween (Play’n GO), NSYNC Pop (Play’n GO).

După ce ai făcut rulajul, în stânga jos a ecranului principal se deschide o fereastră de tip pop-up, în care apare mesajul „Rotiri gratuite disponibile”. Mai ai doar să deschizi jocul pentru a-ți lua premiul oferit de cazinoul Betano.

T&C

Nu sunt foarte multe de spus în ceea ce privește „Termenii și condițiile”, având în vedere că rotirile gratuite sunt cash. Așadar, toate câștigurile obținute în urma utilizării lor intră direct în balanța reală.

Rundele sunt disponibile numai 3 zile de la creditarea în cont, nu le lăsa să dispară fără să te distrezi cu ele.

Rulajul efectuat la un joc eligibil pentru mai multe oferte va fi contorizat doar pentru oferta pentru care ai optat prima dată. După ce rulajul aferent primei oferte în care te-ai înscris este finalizat, poți continua cu efectuarea rulajului pentru cea de-a doua ofertă.

Dacă nu ești înregistrat pe platforma Betano, deschide-ți cont și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1.000 de lei, cu cerință de rulaj x25.

Related Posts