Top Cazinouri Online » Beneficiază de 333 rotiri gratuite cash în fiecare săptămână

Beneficiază de 333 rotiri gratuite cash în fiecare săptămână

Activează oferta săptămânală „Ziua rotirilor fructoase” în cazinoul Betano și distrează-te cu 333 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj la slotul „Shining Crown”. Poți beneficia de promoție în fiecare zi de luni, până pe 24 aprilie.

Ofertă Betano casino 333 de rotiri gratuite cash

Cele 333 de rotiri gratuite sunt la „Shining Crown”, așadar putem spune fără rezerve că sunt fructuoase. Acesta este printre cele mai populare sloturi cu fructe și șeptari, RTP-ul ridicat și volatilitatea scăzută generând câștiguri dese.

Oferta este valabilă în fiecare săptămână, în zilele de luni. Mecanismul este foarte simplu: după ce te loghezi în cont, accesezi secțiunea „Oferte”, apoi „Ziua Rotirilor Fructuoase”. Promoția se bazează pe rulaj: din momentul în care apeși pe butonul „Participă”, toate mizele plasate la sloturi sunt contabilizate. După ce pariezi în total minim de 1000 de lei, primești automat rundele gratuite.

Una dintre păcănelele online la care poți încerca să faci rulajul este chiar „Shining Crown”. Dacă preferi alte sloturi, te poți distra jucându-le. Nu există nicio restricție din acest punct de vedere. Alte promoții impun îndeplinirea condițiilor de pariere prin runde jucate doar la sloturile anumitor operatori.

T&C

Nu pierde din vedere faptul că trebuie să optezi pentru ofertă ca să fie luat în considerare rulajul făcut. Toată suma de 1.000 de lei trebuie jucată până la finalul zilei de luni (ora 23:59). Imediat după ce îndeplinești condiția ofertei, pe ecran apare un mesaj prin care ești anunțat că ai primit cele 333 de Freespins la slotul „Shining Crown”.

Rotirile gratuite sunt valabile 3 zile de la creditarea în cont. Dacă nu le folosești în acest termen, ele își pierd valabilitatea. Presupunem că nu se va întâmpla acest lucru. Ar fi ilogic să faci un asemenea rulaj, care nu este mic deloc, apoi să uiți de rundele cadou.

Fiecare rotire gratuită are valoarea 0,20 lei, deci în total primești peste 66 de lei în Freespins. Așa cum este cazul majorității promoțiilor Betano, câștigurile generate nu au condiții de rulaj. Toți banii aduși de învârtirile din partea casei ajung direct în balanța reală.

Având în vedere că sunt așa de multe rotiri gratuite, există șanse apreciabile să prinzi o linie de cinci șeptari, care plătește de 500 de ori miza. La o miză de 0,20 lei, înseamnă un câștig de 100 de lei numai din acea rundă.

Dacă nu ești înregistrat pe platforma Betano, deschide-ți cont și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1.000 de lei, cu cerință de rulaj x25.

Related Posts