Top Cazinouri Online » Revendică recompense garantate 7 zile consecutive la Pokerstars

Revendică recompense garantate 7 zile consecutive la Pokerstars

În cazinoul Pokerstars, sunt 7 zile cu recompense garantate pentru toți clienții, până pe 31 ianuarie (ora 23:59). Fie că ești client nou, fie că ești deja client existent, trebuie doar să optezi pentru promoția „Rotirea zilei” pentru a avea șansa de a învârti de roată și de a câștiga bani reali sau rotiri gratuite.

Ofertă Pokerstars „Rotirea zilei”

Oferta este valabilă pentru toți clienții Pokerstars care au deja cont sau care își deschid cont cu minim șapte zile înaintea datei limită la care se încheie promoția, 31 ianuarie.

Sunt oferite 7 zile de recompense. După ce te înregistrezi pe platformă și efectuezi prima ta depunere, vei avea acces la 7 zile cu premii garantate. Beneficiezi gratis de ofertă chiar dacă ești deja client al acestui cazinou online și nu ai mai avut activitate din 25 august și până în prezent. Trebuie doar să te înscrii şi să te bucuri de distracţie.

De asemenea, poți învârti de roata care îți aduce un premiu pe zi timp de șapte zile consecutive dacă te încadrezi în categoria jucătorilor care și-au deschis cont după 5 septembrie și nu ai efectuat încă nicio depunere, dar ai fost selectat de operator.

Jucătorii existenţi selectaţi, care şi-au deschis contul până în 5 septembrie 2022, trebuie să se înscrie şi să finalizeze o provocare de cazino pentru a participa în această ofertă. După finalizarea provocării, jucătorii vor primi pe loc o încercare pentru jocul Rotirea Zilei, activată din secțiunea „Recompensele mele”.

După ce te înscrii, ai grijă să nu ratezi nicio rotire, pentru că ar fi păcat. De ce să nu te distrezi în plus cu bani reali sau cu rotiri gratuite cash? Notează-ți undeva, ca să intri șapte zile la rând și să învârți de roată.

T&C

Fiecare învârtire este valabilă până la 23:59 GMT în ziua emiterii, iar premiul este redeclanșabil. Altfel spus, dacă e să câștigi mâine 20 de rotiri gratuite la un slot indicat, poți avea parte de același premiu și în ziua a cincea.

Nu uita că această ofertă promoțională se termină pe 31 ianuarie 2023, deci grăbește-te să o activezi. O învârtire a roții este valabilă până la finalul zilei, iar rotirile gratuite la sloturi expiră la 48 de ore după ce au fost creditate. Dacă nu le folosești, nu le mai găsești în cont și poți rata șansa de a prinde un jackpot. Nu știi niciodată de unde sare iepurele în cazinou.

Premiile cash câştigate vor fi acordate imediat, fără restricţii referitoare la retrageri sau condiţii de pariere.

Dacă nu ai cont, înregistrează-te și profită de bonusul de bun venit de până la 2000 LEI + 200 rotiri gratuite cu cerință de rulaj x40.

Related Posts