Top Cazinouri Online » Cele mai tari păcănele cu tematică de Mondial pentru pasionați

Cele mai tari păcănele cu tematică de Mondial pentru pasionați

Întreaga lume a intrat în atmosfera Cupei Mondiale din Qatar, sloturile cu tematică inspirată din fotbal fiind printre cele mai populare în această perioadă. Unele dintre cazinourile partenere chiar au creat o secțiune specială cu „Jocuri de Mondial”. Mai jos îți prezentăm cele mai interesante păcănele din această categorie.

Top 5 păcănele online cu tematică de Mondial

FOOTBALL STAR

La turneul final din Qatar participă majoritatea starurilor fotbalului mondial. Lor le este dedicat acest slot cu 243 de linii de plată, în care câștigurile vin în avalanșă: pictogramele care contribuie la formarea unei linii câștigătoare dispar, iar în locul lor cad altele, care, la rândul lor, îți pot mări bugetul.

Jocul are două simboluri speciale: pictograma „Football Star” este Wild stivuit (ocupă o rolă întreagă), iar mingea șutată cu forță este „Scatter”. Minim trei mingi oprite pe grilă aduc până la 25 de rotiri gratuite. Șansele de a da lovitura cresc dacă reușești să declanșezi funcțiile speciale Striking Wild (rolele 2, 3 sau 4 se transformă în Wild, aducând câștig garantat) sau Rolling Reels (câștiguri consecutive cu multiplicator până la 100x).

ROBERTO CARLOS SPORTING LEGENDS

Campion mondial cu Brazilia în 2002, Roberto Carlos este una dintre legendele sportului rege. Are 127 de selecții și 11 goluri pentru naționala „cariocas”, între care și cel marcat contra Franței (1997), dintr-o lovitură liberă acordată mai aproape de mijlocul terenului decât de careul advers. Cele mai valoroase pictograme din slotul dedicat sunt trofeul Cupei Mondiale, fluierul de arbitru, tricoul pe care scrie R. Carlos, banderola de căpitan și ghetele de fotbal.

Mingea este Wild „obișnuit”, în timp ce imaginea fotbalistului este Walking Wild stivuit, care se deplasează de la dreapta spre stânga, o rolă per rotire. Până iese de pe grilă, ai parte de învârtiri suplimentare. Dacă în cale îi apare o minge, în acea rundă stă pe loc. Atenție: multiplicatorul de câștig crește o dată cu fiecare învârtire!

GOLDEN GOAL

Este o păcănea de Mondial cu grafică diferită față de cele prezentate mai sus. Grila e formată din trei role tăiate pe mijloc de o linie orizontală. Obții câștig dacă pe acea linie se opresc trei simboluri normale (gheată de fotbal, fluier de arbitru, mănușă de portar) sau minim un simbol special (mingea de aur). Dacă ai noroc să se alinieze trei mingi de aur și miza este setată la 3 monede, atunci declanșezi jackpot-ul progresiv.

În cazul sloturilor cu o asemenea structură a grilei se obțin destul de greu rotiri câștigătoare, dar așteptarea merită, pentru că nicio plată nu este mai mică de 2x miza învârtirii.

HOT SHOTS MEGAWAYS

Până și animalele sunt cuprinse de febra Cupei Mondiale, așa cum se poate vedea în „Hot Shots Cup Fever”. Țapul, câinele, cocoșul și motanul s-au încins la un meci de fotbal în care apar două mingi cu rol de simboluri speciale: mingea de aur inițiază Cash Respins dacă apare în minim 5 exemplare pe grilă, iar mingea Wild substituie simbolurile obișnuite dacă poate forma combinații care plătesc.

Jocul are și un simbol Mystery, reprezentat de pictograma cu numele slotului, care se pot transforma în orice simbol, mai puțin Wild și Scatter. La orice rotire, pe ecran se poate opri „Hot Shots Cups”, ce poate aduce un Big Win.

TOP STRIKE CHAMPIONSHIP

Simbolurile mai valoroase din jocul de bază sunt doi fotbaliști și portarul. În cazul în care pe role se opresc trei trofee, primești 10 jocuri gratuite. Numărul rundelor din partea casei crește până la 20 pentru cinci trofee stabilizate pe role. În timpul rotirilor gratuite, pictogramele care plătesc mai puțin (A, K, Q, J, 10) sunt înlocuite cu mănuși de portar, ghete de fotbal și fluier de arbitru.

De asemenea, în timpul secvenței, poți declanșa Bonusul Pariu Treble, care vine cu multiplicatori între 5x și 14x. Dacă primești bilete aurii, selectezi trei din cele șase echipe disponibile, care îți aduc premii pe măsură ce avansează spre finală.

Related Posts