Top Cazinouri Online » Încearcă-ți norocul la ruletă live și poți primi 100 LEI

Încearcă-ți norocul la ruletă live și poți primi 100 LEI

În zilele de marți, rundele jucate la masa de ruletă live sunt mai palpitante în cazinoul Superbet. Dacă pariezi la Superbet Lighting Roulette pe numărul zilei, iar bila se oprește pe el, primești câștigul plus un premiu de 10 LEI. Poți primi până la 100 LEI în fiecare zi promoțională.

Ofertă Superbet „Numărul norocos”

Numărul norocos este data din calendar. Așadar, dacă joci marți, 24 ianuarie, numărul zilei este 24. Poți profita de ofertă doar dacă ai cont activ și dacă ai bifat că ești de acord să fii informat despre bonusuri, premii și alte oferte promoționale. În cazul în care nu ai bifat această opțiune atunci când te-ai înregistrat, o poți face accesând secțiunea de profil.

Te-ai asigurat că ești eligibil? Ok! Acum accesează Superbet Lighting Roulette, din secțiunea live a cazinoului Superbet, și mizează minim 0,5 LEI pe „numărul norocos”. Dacă pariul este câștigător, primești miza x 36.00 (cât este cota asociată cu pariul pe un anumit număr), plus 10 LEI bonus.

De exemplu, dacă mizezi 2 LEI, câștigi în total 82 LEI, dintre care 10 LEI sunt fonduri suplimentare. Poți profita de ofertă de zece ori într-o zi de marți, deci ai posibilitatea să câștigi 100 LEI în plus, dacă ai noroc.

Lighting roulette este o ruletă europeană, ceea ce înseamnă că șansele de câștig sunt mai mari decât la un joc de ruletă americană, avantajul casei fiind de doar 2,7%.

T&C

Oferta este dedicată tuturor clienților, în fiecare zi de marți, între 00:01 și 23:59. Nu este nevoie să o optezi pentru ea în mod special, dar trebuie să mizezi minim 0,5 LEI pe fiecare rotire pentru a avea șansa de a primi premiul.

Imediat după ce câștigi un premiu, pe ecran apare o fereastră de tip pop-up în care ești informat că ai primit 10 LEI. Trebuie să apeși pe „Accept” pentru ca banii să fie creditați în cont. Dacă nu accepți premiul în maxim 24 de ore, îl pierzi.

Așa cum am spus, banii primiți sunt în fonduri suplimentare. Îi poți retrage numai după ce îi rulezi o dată (este o condiție cât se poate de accesibilă), la orice joc din cazinoul live (de pe PC sau de pe telefonul mobil, prin intermediul browser-ului sau al aplicației). Ai la dispoziție 3 zile să faci rulajul.

Superbet este unul dintre cele mai bune cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a beneficia și de pachetul de bun venit: până la 1200 LEI + 300 rotiri gratuite.

Related Posts