Top Cazinouri Online » Pune mâna pe 7 rotiri fără depunere la slotul Book of Dead

Pune mâna pe 7 rotiri fără depunere la slotul Book of Dead

Duminica este zi de sărbătoare în cazinoul „vampiresc”. Vlad Cazino îți face cinste cu 7 rotiri gratuite fără depunere la slotul „Book of Dead”. Tot ce trebuie să faci ca să fie ale tale este să te loghezi și să deschizi jocul între 16:00 și 18:59.

Ofertă Vlad Cazino rotiri gratuite fără depunere

Ofertele fără depunere sunt cele mai avantajoase. Cum să nu-ți convină să primești ceva gratis? Într-adevăr, 7 rotiri nu sunt multe pentru un slot cu volatilitate ridicată, dar la jocurile de noroc totul este relativ. Poți juca 100 de runde fără să câștigi nimic sau cu o singură rotire poți declanșa funcția specială care să te umple de bani.

Așadar, nu rata oferta Vlad Cazino! Setează-ți alarma telefonului pentru duminică, la ora 16:01, și intră pe vladcazino.ro. Conectează-te și intră în secțiunea „Bonusuri”, de unde trebuie să accepți oferta. Deschide apoi slotul „Book of Dead” și pe ecran va apărea mesajul că ai primit 7 rotiri gratuite cadou.

Pornește în căutarea Cărții Morților, care se află într-o cameră mortuară din aur. În cazul în care trei astfel de pictograme se opresc pe grilă, beneficiezi de 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil. Secvența de runde gratuite poate fi redeclanșată dacă în cadrul ei obții alte trei cărți.

T&C

Repetăm, pentru că este important: poți beneficia de rotirile fără depunere doar duminică, în intervalul 16:00 – 18:59. Fiecare rotire la „Book of Dead” are valoarea 0,50 LEI, iar eventualele câștiguri sunt în bani bonus.

Ca să transformi suma câștigată în cash, trebuie să o rulezi de 25 de ori în secțiunea Cazino & Sloturi sau de 40 de ori la mesele live. De exemplu, dacă e să câștigi 10 LEI, ai de jucat 250 LEI la sloturi ca să îi convertești în bani reali. Termenul pentru realizarea rulajului este de 30 de zile. Ține cont că poți avea un singur bonus în derulare. Așadar, dacă ai un al rulaj în desfășurare, nu poți activa oferta fără depunere.

Vlad Cazino este un cazinou online românesc care se remarcă printr-un concept original: vampirul a plecat din castelul său din Transilvania și a intrat în lumea jocurilor cu noroc, obținând licența ONJN. El este foarte prietenos cu clienții săi, cărora nu numai că nu le suge sângele, dar le oferă și cadouri precum cel descris în rândurile de mai sus.

Dacă nu ai cont, înregistrează-te și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1500 RON + 400 rotiri gratuite la slotul 20 Hot Blast.

Related Posts