Top Cazinouri Online » Câștigă 5 Jetoane de Aur cash în Duminica de Blackjack

Câștigă 5 Jetoane de Aur cash în Duminica de Blackjack

Duminica este ziua în care miza este pusă pe Blackjack în cazinoul Betano. Un rulaj de 50 RON îți aduce 5 Jetoane de Aur cash, în valoare de 5 RON fiecare, la una dintre mesele exclusive.

Ofertă Betano casino 5 Jetoane de Aur fără condiții de rulaj

Oferta „Duminica de Blackjack” se desfășoară în fiecare zi de duminică. Așadar, în ultima zi a săptămânii, îți poți pune la încercare norocul și gândirea strategică pentru a bate „casa” la acest îndrăgit joc de cărți.

Ca să activezi bonusul, trebuie să intri în secțiunea „Promoții” după ce te loghezi în cont, apoi să dai click pe bannerul ofertei. Vei ajunge într-o pagină în care sunt specificați pașii de urmat:

  1. Apasă butonul “Participă”;
  2. Mizează cel puțin 50 RON la Betano Cashback Blackjack;
  3. Primești instant 5 Jetoane de Aur la Betano Cashback Blackjack.

Masa exclusivă Betano Cashback Blackjack este în secțiunea Live, acolo unde găsești în total 85 de variante de Blackjack. Acest joc este unul dintre cele mai vechi și cele mai populare din cazinourile online sau offline, fiind apreciat pentru regulamentul simplu, dar și pentru șansele mari de câștig. În general, Blackjack-ul are un Payout cuprins între 98 și 99%.

Particularitatea jocului care face obiectul acestei promoții este existența opțiunii Cashback (banii înapoi), care este valabilă numai în timpul pariului principal, făcut cu bani reali. Este activă în timpul fiecărei runde, pentru toate mâinile. Valoarea se schimbă în funcție de cărțile de pe masă. Când este aleasă, reține pariul și încheie runda.

T&C

Oferta este valabilă în fiecare zi de duminică a săptămânii și poți beneficia de ea o singură dată pe zi. Pentru a primi bonusul, este necesar să te înscrii prin apăsarea butonului “Participă”. Sunt luate în considerare doar mizele plasate după înscriere, doar în cadrul aceleiași zile promoționale.

După ce faci rulajul solicitat de 50 RON la masa live exclusivă „Betano Cashback Blackjack”, vei primi instant bonusul care constă în 5 Jetoane de Aur (jetoanele apar în dreapta jos a ecranului).

Jetoanele de Aur pot fi folosite doar la masa „Betano Cashback Blackjack” și sunt disponibile timp de 3 zile de la creditare. În cazul în care nu le folosești în acest interval, ele dispar din cont. Fiecare Jeton de Aur are o valoare de 5 RON, iar câștigurile generate sunt creditate direct în balanța cash.

Dacă nu ești înregistrat pe platforma Betano, deschide-ți cont și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1.000 de lei, cu cerință de rulaj x25.

Related Posts