Top Cazinouri Online » Activează 100 de rotiri gratuite cash în fiecare zi de duminică

Activează 100 de rotiri gratuite cash în fiecare zi de duminică

Joacă până la 100 de rotiri gratuite duminica, în cazinoul Pokerstars. Rundele sunt acordate pentru șapte sloturi, în funcție de rulaj, și au valoarea de 0,50 RON fiecare. Câștigurile sunt oferite în fonduri reale.

Ofertă Pokerstars cazino rotiri gratuite

Oferta Pokerstars, care este valabilă până pe 23 iunie, se numește „Spins Odyssey”. Rotirile gratuite sunt acordate succesiv, pentru rulajul făcut în secțiunea cazino a platformei Pokerstars. Astfel, primești câte 20 de învârtiri după fiecare 300 RON mizați, pentru unul dintre următoarele jocuri:

 • Tomb of Ra Classic – păcănea egipteană
  Sticky Fruits Classic – slot exclusiv cu fructe
  Stars Wheel – slot cu roată norocoasă
  Reelin Hot Hot Hot – slot cu fructe exotice
  Blitz Joker – slot cu grilă retro 3×3
  Big Blue Bounty – slot cu animale marine
  Goddessy Gold – păcănea inspirată din mitologia greacă

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să se te înscrii prin intermediul ferestrei „Provocărilor” şi apoi să finalizezi o Provocare de cazino pariind 300 RON la orice slot pentru a debloca un Cufăr. Fiecare cufăr conţine 20 de rotiri gratuite.

„Spins Odyssey” este disponibilă de cinci ori într-o zi promoțională, deci poți primi 100 de runde în total, dacă faci rulajul aferent.

T&C

Oferta este valabilă pentru toți clienții care au contul validat. Așadar, dacă ai un cont activ pe platforma Pokerstars și ai finalizat procesul KYC, ai posibilitatea să optezi pentru ea în fiecare zi de duminică, apoi să începi să joci pentru a realiza rulajul eligibil. Pentru rulaj sunt luate în considerare numai sumele mizate la sloturi. Rundele sunt acordate câte 20, după 300 RON pariați.

Câştigurile obținute din rotirile gratuite vor fi creditate în cont sub formă de fonduri reale, după ce termini de jucat toate rundele primite.

Învârtirile pot fi folosite numai la cele șapte sloturi enumerate mai sus și nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite în alte jocuri. Fiecare rundă gratuită are valoarea 0,50 RON, valoarea totală a bonusului ajungând la 50 RON.

Rundele sunt valabile numai 48 de ore după ce le primești în cont. Dacă nu le joci în acest termen, le pierzi.

Pokerstars este o platformă specializată pe poker, însă a dezvoltat și secțiuni de cazino, cazino live și pariuri sportive, care merită atenție. În prezent, operatorul colaborează cu 16 furnizori foarte cunoscuți. Dacă nu ai cont, înregistrează-te și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1.500 LEI la prima depunere.

Related Posts