Top Cazinouri Online » Prinde marțea 25 de rotiri gratuite la slotul „MoneyTrain 3”

Prinde marțea 25 de rotiri gratuite la slotul „MoneyTrain 3”

Activează 25 de rotiri gratuite la popularul slot „Money Train 3” în fiecare zi de marți, în Vlad Cazino. Este foarte simplu să obții învârtirile din partea casei, care au valoarea 0,80 RON fiecare.

Ofertă Vlad Cazino rotiri gratuite Money Train 3

Cele 25 de rotiri gratuite pentru slotul „Money Train 3” îți sunt acordate dacă efectuezi o depunere de minim 100 RON în zilele de marți, în intervalul 00:01 – 23:59. Înainte de a efectua depozitul, trebuie să accepți oferta din secțiunea bonusuri.

„Money Train 3” este una dintre cele mai cunoscute păcănele online produse de „Relax Gaming”. Acțiunea se petrece cândva în viitor, personaje certate cu legea încercând să jefuiască un tren cu bani. Pe grila structurată în 5 role și 4 rânduri se formează 40 de linii de plată. Câștigurile se formează de la stânga spre dreapta, pe minim trei role adiacente.

Dincolo de grafica modernă, atrag funcțiile speciale precum Respin (aleatoriu, unul dintre simbolurile de pe role devine lipicios și își păstrează poziția pentru o reînvârtire) sau Money Cart Bonus (declanșată de trei simbouri bonus). De asemenea, sunt multe simboluri speciale care te ajută să obții câștiguri importante: Wild, Collector, Sniper, Necromancer, Absorber sau Tommy Gun Sniper.

T&C

Așa cum am spus, poți beneficia de ofertă numai în zilele de marți (până la data de 20 februarie). După ce activezi promoția din secțiunea „Oferta de bonusuri”, trebuie să faci depunerea eligibilă de minim 100 RON.

Fiecare din cele 25 de rotiri gratuite la „Money Train 3” are valoarea 0,80 RON, una destul de mare. De obicei, rotirile gratuite primite în cadrul diverselor promoții au miza de 0,20 RON.

Câștigurile obținute în urma utilizării învârtirilor gratuite sunt în bani bonus, ce pot fi convertiți în cash printr-un rulaj de 35x. De exemplu, în cazul în care câștigi 10 RON, ai de jucat 350 RON pentru ca banii să fie transferați în balanța reală. Rulajul poate fi făcut doar în secțiunea Cazino, în termen de 7 zile de la activarea rotirilor gratuite. Activitatea în secțiunile de Jocuri de masă sau Jocuri live nu contează pentru rulaj.

Vlad Cazino este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont pe această platformă, înregistrează-te și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1500 RON + 225 rotiri gratuite (60 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Jungle Jamboree + 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker + 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash).

Related Posts