Top Cazinouri Online » Intră în cursa pentru un apartament de peste 150.000 de euro

Intră în cursa pentru un apartament de peste 150.000 de euro

Joacă la Superbet în perioada 6 septembrie – 18 decembrie și adună tichete de participare la tombola care are ca premii un apartament de două camere, două mașini BMW, trei excursii pe un stadion european și 2023 de vouchere de 100 LEI fiecare.

OFERTĂ PREMII CLUB SUPERBET

Mecanismul campaniei promoționale este foarte simplu. În primul rând, ca să participi, trebuie să te înscrii în Clubul Superbet. Vei obține cardul de fidelitate „Card de membru Superbet”, fizic sau digital, pe care trebuie să îl activezi.

Apoi, mai ai doar să plasezi pariuri în perioada menționată și să introduci manual sau să scanezi codurile biletelor pe club.superbet.ro. Fiecare leu pariat înseamnă o șansă de câștig la tombola de pe 20 decembrie, care are următorul fond de premiere:

  • un apartament de două camere în valoare de 158.000 de euro;
  • două autoturisme BMW X4 mild hybrid în valoare de 60.000 de euro fiecare;
  • trei excursii pe un stadion european în valoare de 5.000 de euro fiecare;
  • 2023 de vouchere Superbet club în valoare de 100 LEI fiecare.

Așadar, dacă plasezi un bilet de 20 LEI și îl scanezi, ai 20 de tichete virtuale pentru tragerea la sorți.

T&C

Sunt luate în considerare doar mizele de pe biletele decise între 6 septembrie (ora 00:00) și 18 decembrie (ora 23:59). Biletele stornate nu sunt eligibile pentru această campanie.

Extragerea câștigătorilor va fi făcută prin intermediul unui soft de tip random, conceput special pentru această campanie. Pentru apartament, pentru fiecare mașină și pentru fiecare excursie vor fi extrași un câștigător și câte trei rezerve.

Câștigătorii „titulari” vor avea la dispoziție 15 zile calendaristice pentru a revendica premiul prin semnarea unui proces verbal. În cazul în care cineva nu va putea fi contactat sau nu se va încadra în termen, câștigul va reveni primei rezerve. Dacă nici aceasta nu va semna procesul verbal în 15 zile, atunci va fi contactată a doua rezervă ș.a.m.d.

În cazul în care nu va putea fi acordat nici titularului, nici rezervelor, premiul va rămâne la dispoziția organizatorului.

Premiile vor fi acordate în termen de maxim 30 zile de la data extragerii, cu exceptia apartamentului și autoturismelor, pentru care este stabilit un termen de maxim 90 de zile de la data tombolei. Poți obține un singur premiu la tragerea la sorți.

Superbet este unul dintre cele mai bune cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a beneficia și de pachetul de bun venit: până la 1200 LEI + 300 rotiri gratuite.

Related Posts