Top Cazinouri Online » Colecționează Europe Stars pentru premii superdistractive

Colecționează Europe Stars pentru premii superdistractive

Turneul final al Campionatului European de fotbal inspiră numeroase promoții în cazinourile online. Una dintre cele mai interesantă este campania „Europe Stars” de pe Betano, având ca premii rotiri și pariuri gratuite, pe care le poți obține instant sau colecționând cartonașe.

Ofertă Betano „Europe Stars”

Promoția „Europe Stars” este foarte atractivă, pentru că poți beneficia de ea fără să depui bani, să faci rulaj sau să plasezi vreun pariu de calificare. După ce te loghezi în cont, intri în secțiunea dedicată ofertei, iar în față îți apare un teren de fotbal format din cartonașe întoarse cu fața în jos.
Aceste cartonașe ascund trei categorii de imagini: premii instant, pictograme care trebuie colecționate sau simbolul „X” (necâștigător). Sunt cinci premii care pot fi obținute prin cartonașele colectibile:

  • 5 rotiri gratuite (2 cartonașe)
  • 15 rotiri gratuite (3 cartonașe)
  • 20 de rotiri gratuite (4 cartonașe)
  • 30 de rotiri gratuite (5 cartonașe)
  • Pariu gratuit (6 cartonașe)

Ai posibilitatea de a întoarce trei cartonașe în fiecare zi (începând cu ora 05:00). Progresul se resetează duminică dimineața, la ora 05:00. Cu alte cuvinte, o iei de la capăt cu adunarea pictogramelor pentru unul din cele 5 premii. Dacă ești norocos, dai peste un premiu instant.

Toate rezultatele întoarcerii cartonașelor sunt generate aleatoriu, jocul fiind bazat pe un mecanism computerizat.

Ar mai fi de spus că rotirile gratuite sunt acordate pentru slotul „Gate of Olympus” în etapa curentă. Se poate ca jocul să se schimbe săptămâna viitoare.

T & C

Campania „Europe Stars” se va sfârși pe 14 iulie, ziua în care este programată finala Euro 2024. În cazul în care câștigi un premiu, trebuie să îl accepți pentru a-l primi în cont. Altfel, bonusul va fi anulat.

Fiecare premiu are propriile sale termene și condiții, astfel:

Rotirile gratuite pot fi folosite numai pentru jocul menționat în mesajul primit atunci când le câștigi. Câștigurile generate de rundele gratuite sunt în bani bonus, care pot fi transformați în cash prin rulaj de la 1x la 50x, în funcție de cerințele comunicate de organizatorul promoției. Rulajul poate fi făcut numai în secțiunea Casino a platformei Betano.

Pariurile gratuite sunt disponibile 24 de ore din momentul creditării în cont și pot fi folosite pentru toate sporturile/evenimentele, pe orice piață. Dacă un pariu gratuit este câștigător, atunci primești în cont câștigul net (însemnând câștig minus miză), în bani reali. Oferta este bogată în timpul Campionatului European, deci poți găsi selecții cu care să dai lovitura.

Dacă nu ești înregistrat pe platforma Betano, deschide-ți cont și profită de bonusul de bun venit de 100% până la 1.000 de lei, cu cerință de rulaj x25.

Related Posts