Top Cazinouri Online » Pokerstars Casino » Rotiri gratuite

Pokerstars: 50 de rotiri gratuite fără depunere

Bonusurile fără depunere sunt cele mai populare în rândul pasionaților de jocuri de cazino, jucătorii apreciind faptul că se pot distra chiar dacă în acel moment nu dispun de fonduri pentru a-și alimenta contul. Unul dintre cazinourile online care au o astfel de promoție este Pokerstars.

pokerstars 50 rotiri gratuite
Activarea bonusului fără depunere Pokerstars se face în 3 pași simpli:

  1. Deschide cont Pokerstars pornind de la butonul de mai sus;
  2. Validează datele (KYP);
  3. Mergi pe pagina „Promoții” și activează bonusul.

Oferta fără depunere Pokerstars

Oferta fără depunere Pokerstars constă în 50 de rotiri gratuite acordate după verificarea identității. Învârtirile pot fi folosite doar la sloturile Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic, fiind în valoare de 0,25 RON fiecare. Câștigurile generate de rundele primite cadou intră direct în balanța cash a contului tău, după utilizarea tuturor rotirilor.

  • Stars Invaders Classic este un slot cu planete, comete, extratereștri și navete speciale, dar și cu un simbol Wild care vine cu un factor de multiplicare de până la 5 ori combinația câștigătoare. Simbolurile se rotesc pe 3 role și 3 linii, care formează 5 linii de plată.
  • Diamond Stars Classic este pe același tipar, numai că simbolurile cosmice sunt înlocuite de fructe și de inimi care au în centru o stea.

slots rotiri gratuite pokerstars

Activare 50 rotiri gratuite la Pokerstars

Pentru a primi 50 de învârtiri gratuite fără condiții de rulaj la Pokerstars trebuie mai întâi să îți deschizi cont. Imediat cum dai click pe butonul „Înregistrare”, (poziționat în partea din dreapta sus a ecranului), în față se deschide formularul de înscriere, care are mai multe secțiuni. În prima secțiune ai de completat informațiile referitoare la: țara de reședință (România), parola pe care o setezi pentru a intra în cont și emailul asociat contului. În aceeași secțiune este și un pătrățel pe care este obligatoriu să îl bifezi dacă dorești să beneficiezi de orice ofertă promoțională, nu numai de bonusul fără depunere. Prin bifă, îți exprimi acordul să primești oferte și promoții prin email.

Urmează secțiunea a doua a formularului, în care completezi data nașterii și confirmi că ai peste 18 ani. De asemenea, trebuie să îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor personale. Mai ai doar să dai un ultim click pe „Continuare” pentru a termina procesul de înregistrare.

pokerstars inregistrare

Verificare cont Pokerstars

Rotirile gratuite sunt creditate în cont numai după ce îți verifici identitatea. Este foarte simplă și această etapă: după ce te-ai înregistrat pe platformă, te loghezi în cont și termini de completat datele personale, cu numărul de telefon și adresa de reședință. Ultimul pas este să accesezi secțiunea „Verificare cont”, din „Detalii cont Stars”. Ai posibilitatea să alegi ce document vrei să trimiți, dintre pașaport, permis de conducere și carte de identitate. După ce dai click pe pictograma aferentă, încarci o fotografie după documentul respectiv și aștepți mesajul care confirmă validarea.

Cine este Pokerstars

Pokerstars operează sub egida Flutter Entertainment plc, o companie care gestionează mai multe branduri de vârf din industria jocurilor de noroc, listată la Bursa de Valori din Londra şi parte constitutivă a indexului FTSE 100. Platforma de poker este una dintre cele mai populare din lume, fiind prima pentru care s-a obținut licență de funcționare. Ulterior, au fost primite licențe ONJN pentru segmentele de cazino și de pariuri sportive.