Top Cazinouri Online » MaxBet Casino » Fără depunere

Maxbet bonus fără depunere: Activează 1100 rotiri gratuite

„De ce jucăm? Jucăm pentru că merităm!”, spun cei de la Maxbet. Ei bine, dacă îți deschizi cont până la 31 decembrie 2022, meriți să primești un bonus fără depunere folosind condul bonus TIGRU222, după verificarea contului, constând în 222 de lei la pe care îi poți folosi la sloturile 9 Tiges, Golden Tiger, Tigers Glory, Dragon Tiger și/sau 8 Tigers Gold. La o valoare de 0,2 lei rotirea, se poate spune că ai parte de 1110 de rotiri gratuite.

maxbet bonus fara depunere

De ce jocuri cu tigri? Pentru că Tigrul de Apă este simbolul norocos al lui 2022 în China, iar multiplicatorii de aur din Golden Tiger aliniază combinația anului. Deschide-ți cont chiar acum, trimite documentele pentru verificarea identității și profită de învârtirile din partea casei, fără depunere.

T&C Maxbet bonus fără depunere 2022

Este o ofertă foarte atractivă, pe care este păcat să o ratezi, de aceea trebuie să fii atent la ce scrie în „Termeni și condiții”. Iată ce ai de făcut:

 • Oferta de bun venit se activează DOAR pornind de la butonul de mai sus sau dând click pe acest link;
 • Acest bonus fără depunere Maxbet este valabil până la finalul anului (31 decembrie 2022 inclusiv)
 • Pentru a beneficia de bonusul fără depunere, trebuie mai întâi să încarci o poză după actul de identitate în rubrica „Verificare” din „Profilul meu”, apoi să introduci codul promo în secțiunea aferentă;
 • Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditarea în cont, așadar ai o săptămână la dispoziție ca să joci banii cadou;
 • Pentru a transfera banii bonus în balanța cash, trebuie să îi rulezi de 40 de ori. Cu alte cuvinte, trebuie să mizezi 8.880 de lei;
 • Miza maximă per rundă luată în considerare pentru rulaj este de 80 de lei, iar câștigul maxim care poate fi retras în urma efectuării rulajul este de 1.000 de lei. Atenție: poți retrage bani numai după ce efectuezi o primă depunere de minim 100 de lei.

Activare rotiri gratuite fără depunere Maxbet pas cu pas

Maxbet este unul dintre cazinourile online care îi răsfață pe jucători cu promoții actualizate periodic, de aceea te sfătuim să fii cu ochii pe secțiunea de oferte. Primul bonus de care ai parte este cel fără depunere, pe care este foarte ușor să îl activezi.

Evident, ca să primești fondurile gratuite pentru sloturile tematice trebuie mai întâi să îți deschizi cont, dând click pe butonul de sub imagine. După aceea, completezi formularul de înregistrare. Îți ia maxim cinci minute ca să te înscrii și să te loghezi în cont.

Te poți distra la păcănele chiar dacă nu ai fonduri disponibile în momentul deschiderii contului. Fă o poză cărții de identitate, apoi intră în secțiunea de profil și accesează butonul „Verificare”. Acolo poți încărca poza documentului.

Următorul pas pentru activarea bonusului fără depunere Maxbet este făcut după ce primești mesaj că documentul trimis este ok. Intri în secțiunea „Bonusuri disponibile” și vei vedea o bară unde poți introduce un cod promo. Trebuie să scrii acolo „TIGRU222”. În mod normal, după aceea, bonusul este creditat în contul de jucător.

Verificare cont Maxbet

Activarea bonusului Maxbet fără depunere este condiționată de verificarea identității. Procesul este simplu și rapid:

 1. Completezi formularul de înscriere;
 2. Te loghezi în cont;
 3. Accesezi meniul de profil;
 4. Intri în secțiunea „Verificare”
 5. Încarci o poză după cartea de identitate;
 6. Dai click pe „Trimite”
 7. Aștepți mesajul prin care ți se confirmă că documentul a fost validat.

Profită de bonusul fără depunere de la Maxbet și transformă-l în cash!